Föreningen

Örebro E-sport vill skapa ett community för e-sporten i Örebro. Det innebär att föreningen tillsammans med medlemmarna ska kunna skapa evenemang för att se på e-sport, utöva e-sport och tala om e-sport tillsammans.

Örebro E-sport syfte är att främja e-sporten i Örebro.

Vi är en ideell förening, vilket innebär att alla pengar vi får in kommer på ett eller annat sätt gå tillbaka till medlemmarna.Detta genom olika evenemang eller att driva föreningen framåt. Eftersom vi är en förening så har vi ingen som är en ”ägare”, alla medlemmar äger föreningen tillsammans. Detta innebär även att alla medlemmar har rätt att vara med och bestämma i föreningen genom t ex årsmöten.

Ni kommer inom kort kunna bli medlemmar i Örebro E-sport. Medlemsavgiften är 50 kr för ett år. Eftersom vi nyligen startat upp föreningen behöver vi starta upp ett bankkonto innan vi kan ge er denna möjlighet.

Om ni vill engagera er inom Örebro E-sport så kommer ni kunna göra det på olika sätt. Vi kommer använda oss av avdelningar. Det innebär att om du har ett stort intresse inom en viss gren inom e-sport så kan du tillsammans med några fler personer starta en avdelning. En avdelning kan inte vara för lik en annan avdelning. Vad är då en avdelning? Jo, det kan vara ett lag, en grupp som vill jobba med att anordna LAN eller barevents.Har du/ni idéer om vad för typ av avdelning du/ni vill starta kontakta då oss så hjälps vi åt.

Örebro E-sport är med i Sverok, som ni kan läsa mer om på www.sverok.se.