The International finalen på Roxy

Örebro E-sport kommer visa Dota 2 international finalen på Roxy biografen den 8:de augusti – natten till den 9:de augusti.

Roxy The International

Vilken tid?
Eftersom att tidpunkten på sändningen av finalen ännu ej är utannonserad kan vi ej ge en bestämd tid, dock kommer vi uppdatera vår facebook, twitter och hemsida när tidpunkt för finalen är satt. Räkna med att finalen kan sändas på natten.

Vart?
Roxy Biografen, Olaigatan 19 – vid järntorget, brevid Örebro Konsthall.

Pris?
70 :-

Biljett?
Du köper en biljett genom att swicha 70 :- till 0708968175 – i swich-meddelandet skriver du namn och personnummer som kommer bli din biljett. Ta med Id-kort när du kommer på Dota 2 visningen.

Det kommer finnas möjlighet att köpa biljett på plats, då gäller först till kvarn.

Köpa fler biljetter?
Om du ska köpa fler biljetter så swichar du antal biljetter x 70:- samt skriver upp namn och personnummer på de som ska ha biljetter.

Varför inträde?
Inträdet går ej till personlig vinning då vi är en ideellförening – pengarna som vi får in är till för att täcka hyrkostnaden av biografen. Om det blir ett överskott kommer pengarna gå till att finanserna nästa års Dota 2 international-visning samt andra event som Örebro E-sport står för.

Åldergräns?
eventet kommer ha en 13-års gräns samt är detta event drogfritt.

Övrigt
Mer nyheter och information om vårt event kommer dyka upp på vår Facebook, Twitter samt Hemsida. Har du några funderingar kan du maila oss på info@orebroesport.se eller skriva till oss på vår Facebook-sida.
GL HF! // Örebro E-sport.

Comments are closed.